2008-02-28

Trafalgar Great Freeze

jaké to je zamrznout na pět minut mezi nic netušícíma turistama na trafáči? duševně povznášející, fyzicky vyčerpávající. hlavně když je venku zrovna taková kosa, že to zamrznutí vlastně ani nemusíte hrát. několik set londýňanů se pomocí facebooku a london flash mob society dohodlo, seřídilo hodinky, promyslelo polohy. flash mob je předem domluvenej dav lidí, kterej někam přijde, něco srandovního udělá a zase se rozejde, jakoby se nechumelilo. a rád tím šokuje, nebo pobaví veřejnost, včetně sebe sama. a vůbec, to byste si ještě měli pamatovat z filipovy občanky. já tam tentokrát byl, performoval, a s final fantasy na uších si těch 5minut vychutnával. a pak se rozešel, jakoby se nechumelilo.



a jako inspirace posloužila podobná akce v New Yorku, která se mi teda líbí víc



blog ožil.

10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

it's sort of funny you change layouts more often than update the blog. i think i like the trafalgar more, looks amazing, pity i couldnt be there (tho at that time i was far from freezing :)) (+lovely pic .))

standby řekl(a)...

i really do admire your patience,or instinct,or whatever made you to find this blog updated after few months:)yep,layouts are funnier than writing posts itself.
the thing with trafalgar is that people sort of resigned to dissolve after the scheduled 5 minutes and celebrated instead. it could look even better,you know,as at great central station:)u have video of wroclaw oj oj oj flash mob?!

Anonymní řekl(a)...

jakubie, i am a great fun of yours and also i use this smart and cunning rss feed that alerts me everytime one of the blogs i read is updated :) (and yes, you should feel honoured to be on the list .))

youre right, it would be better if everyone behaved like if nothing happened, i havent quite realised that.

and the oj oj oj flashmob took place in the ancient and forgotten times, before anything anyone did was only done to be later published on blogs and actually before youtube existed (!) so i dont think anyone recorded and its even less probable it was published...

standby řekl(a)...

oh,im more than delighted to be added on ur list,my very special&only friend who reads the blog:)

you should repeat the oj oj oj performance with pl-fr asap in london and post it on the net:)

Anonymní řekl(a)...

neboj Jákobe, lid te cte! skvela akce .) ale to video z Trafalgaru se mi libi vic. Na ty us mi nejak vadi prehnanost ve stylu oh my gosh, this is so fuckin weird!!! nebo ten briefing na zacatku .))

standby řekl(a)...

no lepsi by jeste bylo,kdyby se lid osmelil zapojit,to by me to bavilo aj vic,tebe ale chvalim!jinak ten brifink si teda mohli odpustit,to je pravda

Anonymní řekl(a)...

video no longer available.. tak z toho zas nic nemam.:( vo co go, kubi?

suzan řekl(a)...

ja to mam bez zvuku, ale taky dobry

standby řekl(a)...

terka,sue: dyt je to normalne vlozeny z youtube.com
jestli vam to nejde tady,tak se pres ty vlozeny videa proklikate az tam a uz vam to urcite pujde.jinak sem te zuzko videl na petici ztohoven!:)

suzan řekl(a)...

kubo, to je dobry, mne normalne nejde na pocitaci zvuk..) a jinak se teda musim priznat, zes me odhlalil no..