2007-11-18

kdo má ty nadpisy furt vymýšlet...

dalston, promítačka dokumentu o ruských environmentalistech poblíž bajkalu. bývalej průmyslovej objekt předělanej do útulnýho dvoupatrovýho megaobýváku ve stylu pražské ajdy s vlastním interním altánkem a suitou alternativců, u mě vyhrál vymeditovanej dědula s hábitem a dřevěnou pánprstenovskou hůlkou. kouření uvnitř povoleno. prostě takovej luxusní skvot. těch neobsazených se v okolí podle australských sester z hackney nachází spousta. a vzhledem k tomu, že tu nejspíš na léto zůstávám a zarábám, tak vás vyzývám k tomu, abyste se v hojném počtu připojili, a abysme konečně taky nějakej ten prostor obsadili. do skromných začátků můžu přispět blechoňovým nádobím, blechoňovým nábytkem, blechoňovýma dekama a polštářema a blechoňovou největší chloubou - obrovskou nerezovou varnou konvicí. a vlastníma knížkama a čajem a kytarou proti trudnomyslnosti.

ale kdybyste chtěl někdo na léto dojet a pronajmout si se mnou nějakej kamrlík (v nejhorším případě teda budem platit) v hackney, nebo dalstonu, nebo v nějaké podobné karizmatické periférce, tak se ozvěte co nejdřív.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

hej kubo, ctu to az ted, to vis, mam to tu busy.:)) vidim, ze se tu prispevku vyrojilo spousta,tak se to budu snazit dohnat, at vim, jak se tam mas! ale k veci, u me se to rysuje, ze v lete taky emigruju do londyna. ne teda na cely leto, vis ze ja mam radsi spis teploucko, ale aspon na 2 mesice to vidim. tak se mnou muzes predbezne pocitat!:)