2007-12-12

Are you Kosher enough?


je tomu vic nez tyden, co uz zase nejsem kosher. vypadl sem z toho svetlemodryho kolace. vyhozenej z prace na prvni den chanuky. no predstavte si, ze byste dostali padaka na stedrej den, pekna nehoraznost. oficialni duvod: mel sem zavolat driv, kdyz sem onemocnel (sumasumarum tri dny). tim ze sem onemocnel sem udajne oslabil team a to se nedela. neoficialni duvod: manazer me nemohl vystat. a to sem ten osudnej vecer donesl polskym kucharum becherovku a pro manazera vitezoslavne national insurance number, jako spravnej legal prispivajici kdovikomu na duchod a na britske zdravotnictvi. zavolal si me do kanclu a tam me zacal kazat naucene fraze o dulezitosti tymove prace, jako vystrizene z manazerske prirucky. a ze pry sem alespon dostal lekci, ktera se mi v zivote bude hodit (asi nikdy neonemocnet), to uz bylo moc. slusne sem mu rekl, co si myslim ja, nacez nasledovala reakce: jakub, simply get out! pak sme se navzajem poslali do prdele. ja se sel rozloucit s cisnikama, kucharema a pak do vinnyho sklipku pro osobni satisfakci. zvitezilo kosher chilske cervene za padesat liber. vecer oslava znovunabyte sladke nezamestnanosti a dvou volnych veceru, rano bolehlav horsi nez po cucu. takhle znenadani skoncila kratka kosher kapitola mojeho zivota.

3 komentáře:

STEN řekl(a)...

Ja ti rikal,ze nemas vsechny hosty zdravit: "Hello, Big Nose", nechavat si narust ten maly knirek pod nosem plus patku a vubec nejhorsi byl tvuj vynalez Bloody Mary with Milk.

Anonymní řekl(a)...

nebo se mozna hostum nelibilo, jak si jim chvili mezi aperitivem a predkrmem kratil prekladanim vtipu o panu Kohnovi... bane, ja myslim, ze manazer na Kubu zarlil, protoze se stal milackem zenskeho personalu.

standby řekl(a)...

no mozna sem nemel poustet tu pisnicku z borata "throw the jew down the well" porad a porad dokola...ale spis bych to teda videl na ten duvod,co uvedla em:)